Selecteer een pagina

Reading met Engelenkaarten 

Leer de kaarten leggen en lezen en ontvang inzicht, richting en bevestiging 

In de cursus reading met Engelenkaarten vertel ik je over de Engelen en het gebruik van (Engelen)kaarten. Je leert op een hele praktische manier, stap voor stap, hoe je de kaarten kan gebruiken en lezen. Tevens leer je verschillende leggingen. Aan het eind van de cursus kan je voor jezelf of iemand anders een reading met Engelenkaarten doen waarbij je inzicht, bevestiging, richting en steun krijgt die voor jou op dat moment belangrijk is én ontvang je een certificaat! Ik gebruik tijdens de cursus engelenkaarten maar je kan deze cursus ook prima doen met andere orakel-, of tarot kaarten.

Omdat de cursus online is kan je hem overal volgen waar je maar bent. Op de bank, op vakantie of gewoon lekker aan je eettafel. Je doorloopt alle stappen vanaf de basis en leert zo het gebruiken van de kaarten helemaal op je eigen tempo. Je kan er zo lang of zo kort als jij wilt over doen. De cursus blijft na aankoop altijd te benaderen. Dus wil je nog eens wat nazoeken of opnieuw bekijken dan kan dat altijd.

De cursus is verdeeld in vier modules. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module. Elke week is er een gezamenlijke online coach call waarin je je vragen kan stellen en ik je nog meer vertel over de engelen en de kaarten.

♥ Engelen inleiding
♥ hoe communiceer je met Engelen?
♥ hoe maak je je kaartendeck klaar voor gebruik
♥ hoe creëer je een fijne omgeving voor jezelf om een reading te doen
♥ visualisatie veilige omgeving creëren

♥ hoe schud je de kaarten
♥ hoe trek je een kaart
♥ hoe doe je een 1 kaart legging
♥ hoe lees je een 1 kaart legging
♥ visualisatie ontspannen voor een reading

♥ hoe doe je een 3 kaart legging
♥ hoe lees je een drie kaart legging
♥ visualisatie vertrouwen op de tekens en boodschappen

♥ hoe trek je een aanvullende kaart
♥ hoe doe je een 6-kaart legging
♥ hoe vraag je door bij een reading
♥ hoe doe je een keuze reading
♥ krijg je 5 voorbeeld leggingen
♥ visualisatie angst koorden snijden met Aartsengel Michaël
♥ visualisatie helen met Aartsengel Raphaël
♥ visualisatie je energie opschonen met de Engelen

 

 

Online society

Ook is er een besloten Telegram groep waarvan je lid kan worden. In deze groep zal ik regelmatigjullie vragen beantwoorden,  inspirerende posts, kaartleggingen en andere leuke content delen. Ook kan je hier in contact komen met medecursisten om je readings mee te oefenen. 

Na afloop van de cursus mag je gebruik blijven maken van de groep zolang je wilt.

Wat heb je nodig?

♥ computer of tablet of smartphone
♥ internet
♥ pak engelenkaarten of orakel kaarten

Ik gebruik tijdens de cursus het pak “dagelijkse begeleiding van je engelen” of het pak “boodschappen van de engelen” van Doreen Virtue. Deze kan je eventueel hier of hier aanschaffen: Nederlands Of Engels. Je kan deze cursus ook prima doen met een anders soort orakel kaarten of tarot kaarten.

Wie ben ik?

Ik ben Brenda en ik ben echt dol op het leggen van Engelenkaarten en allerlei andere soorten kaarten. 12 jaar geleden had ik nog nooit van Engelenkaarten gehoord maar nu is het echt een deel van mijn dagelijkse leven geworden net zoals stofzuigen en tanden poetsen. 

Ik ervaar de kaarten als een heel fijn hulpmiddel dat me helpt te begrijpen wat er gebeurt in mijn leven. Het geeft me inzicht, bevestiging, antwoorden, richting en steun in mijn dagelijkse leven. Voor mij is het echt een cadeautje om met de kaarten te werken en ik hoop zoveel mogelijk mensen aan te steken met de liefde voor het kaart leggen!

Wat zijn de mogelijkheden?

Je kan kiezen tussen twee pakketten:

Basis: Hierbij ontvang je het online programma en toegang tot de telegram groep. Je ontvangt dus alles zoals hierboven beschreven.

Extra: Kies je voor het extra pakket dan krijg je behalve het basis pakket nog een 1:1 met mij van 60 minuten. Tijdens deze 1:1 beantwoord ik al jouw vragen, help ik je om je kaartleg vaardigheden te verbeteren en kan ik als je dat wil een reading voor jou doen. En omdat je de cursus hebt aangeschaft ontvangen je de 1:1 voor €67,- ipv €97,-. Je ontvangt dus maar liefst €30,- korting!

Cursus cadeau geven: Je kan de cursus ook cadeau geven aan iemand. Doet dat via de cadeau link onder de betreffende cursus die je cadeau wilt geven. Zodra je bestelling binnen is ontvang je een cadeau bon die je aan de gelukkige kan geven. Daar staat dan precies op wat diegene moet doen om de cursus te kunnen starten.

klik HIER de basis cursus cadeau te geven!

klik HIER om de cursus reading met engelenkaarten, Extra cadeau te geven!

Klanten vertellen

“De online cursus Reading met Engelenkaarten is een hele leuke, positieve en liefdevolle cursus. Absoluut niet zweverig maar met een down to earth instelling.
Brenda is een hele lieve vrouw die je met engelengeduld bijstaat. Ze geeft je echt het vertrouwen dat je het kan. Dankzij deze cursus heb ik geleerd meer vanuit mijn gevoel te doen en ik vertrouw meer op mijn intuïtie.”

Patty

“Super leuke cursus… fijn dat je in je eigen tijd kan oefenen… ben echt verslaafd nu aan mijn Engelenkaarten… dank je wel Brenda voor deze leuke ervaring!!!”

Sabrina

“Ik heb de cursus als enorm prettig ervaren. De eerste keer dat ik Brenda benaderde met een vraag, nog voor de cursus begon, voelde het gelijk goed. Ik ben zelf thuis al langer bezig met kaartjes leggen maar wilde graag een beetje de verdieping in. De eerste week kwam er voor mij weinig nieuws, maar laat dat je niet weerhouden. Daarna heb ik allemaal nieuwe dingen geleerd die het leggen van de kaarten voor mij nog zoveel leuker maakt. De fb-groep is als een warm bad waar je vrijuit mag oefenen. Niks is gek, niks is raar. Je bent wie je bent en dat mag je ook zijn.
Ik heb enorm veel geleerd van deze cursus. Mijn leggingen zijn tegenwoordig een stuk uitgebreider en daar zijn mijn vriendinnen maar wat blij mee. En ik nog het allermeest!”

Shyanne

Veel gestelde vragen

Krijg ik een pak Engelen kaarten erbij?

Nee, de cursus is exclusief pak kaarten.

Moet ik op vaste tijden aanwezig zijn?

Nee, je kan de cursus in je eigen tempo doen en op een tijd die jou uitkomt..

Ik heb nog nooit een reading of iets met kaarten gedaan. Is de cursus dan wel geschikt voor mij?

Ja zeker! ik leg stap voor stap uit hoe je een reading kan doen. je hoeft geen ervaring te hebben. Iedereen kan het leren!

Moet je spiritueel zijn om deze cursus te doen?

Ik geloof dat iedereen in de basis intuïtief is en dus ook iedereen de cursus kan mee doen en met goed gevolg kan afronden.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee helaas dat is op dit moment niet mogelijk.