Selecteer een pagina

Oefeningen Oktober

Hier vindt je alle oefeningen van de maand Oktober. Gedurende de maand zal ik indien nodig hier oefeningen toevoegen.

Oefening 1, vraag jezelf om antwoorden

Een fijne manier om intuïtief de juiste antwoorden te krijgen, zonder dat je hoofd er tussen zit, is schrijven. We gaan hier eenvoudig mee beginnen zodat je kan wennen aan deze manier van werken. Hoe werkt het? 

Ga lekker zitten en adem even een paar keer rustig is. Nu mag je de vraag opschrijven en meteen daarna blijf je doorschrijven en je schrijft het eerste antwoord wat in je op komt op. Durf gewoon op te schrijven wat er komt. Ook al lijkt het misschien een gek antwoord of zegt je hoofd dat je het anders hebt geleerd of dat het niet mogelijk is. 

De volgende vragen zijn mooie vragen om mee te beginnen:

  • wat mag ik nu doen wat goed voor mij is?
  • wat heeft mijn bedrijf nu van mij nodig?
  • wat is mijn eerste actie die ik nu mag doen?

Nu je de antwoorden hebt gekregen vertrouw er dan op dat het klopt en ga in de actie! Ga de stappen zetten die je net door kreeg en vertrouw erop dat het is wat je nu nodig hebt om vooruit te komen.

Opdracht 2, teken vragen

Het universum is er altijd voor je om je te helpen. Je hoeft alleen maar om hulp te vragen en vertrouwen dat je hulp vraag gehoord is! (Zie ook video over het universum en de wet van de aantrekking bij de tools). Om vertrouwen te krijgen in het feit dat het universum er is voor jou gaan we eerst klein beginnen. We vragen om een teken aan het universum zodat je gaat herkennen hoe het universum met jou communiceert. De tekens van het universum komen op allerlei manieren naar je toe. Denk aan veertjes, muntjes, vogeltjes, muziek, woorden zoals engel, etc. Ze communiceren altijd met jou op een manier die jij kan ontvangen.

Je kan op de volgende manier om een teken vragen: “Universum geef me aub een teken die ik herken en begrijp”.

Ga nu lekker verder met je dagelijkse bezigheden en vertrouw dat het teken naar je toe komt. Op het moment dat je denkt ” hey dat is mijn teken” , vertrouw er dan ook op dat dat je teken is. Luister niet naar je hoofd die jouw van het tegendeel probeert te overtuigen. dat stemmetje mag je negeren.