Selecteer een pagina

Reading met Engelenkaarten 

Leer de kaarten leggen en lezen en ontvang inzicht, richting en bevestiging 

Welkom!

In deze cursus leer je hoe je de engelenkaarten kan leggen en lezen. Het zal je heel veel inzichten, bevestiging, richting en steun gaan geven. Een hele fijne aanvulling en verrijking van je leven.

Wat heb je nodig?

  • Computer, tablet of smartphone
  • De besloten Facebook groep.
    In de Facebook groep kan je oefenen met readings geven aan je medecursisten. Ook kan je in de groep je ervaringen delen en volop je vragen stellen. Ik ben veel in de groep aanwezig en zal zo snel mogelijk je vragen beantwoorden. Tevens ben ik ! keer per maand live in de Facebook groep met een coachcall waarin ik jullie vragen beantwoord en af en toe een kaartje voor jullie trek.
    Je kan je hier aanmelden voor de besloten Facebook groep.
  • Een pak engelenkaarten of orakel kaarten
    In de cursus gebruik ik het pak dagelijkse leiding van je engelen van Doreen Virtue. Deze kan je eventueel hier aanschaffen: NederlandsOf Engels. Je bent vrij om een ander pak te gebruiken.

Aanvullende informatie

Modules
De cursus bestaat uit 4 modules. Je krijgt meteen toegang tot alle modules. Je kan de modules in je eigen tempo doornemen. 

 

Laten we starten

Nu je alle informatie hebt gaan we van start!
In module 1 ga ik je meer vertellen over de engelen en hoe je de kaarten en jezelf voorbereiden voor de start van een Reading.
Klik hierom direct naar module 1 te gaan.